Someone You Know

Shopify

Sinds 2018 is Shopify bezig met een mars / oprun in Nederland. Zo'n 40.000 stores zijn al overgestapt. Someone You Know is al zo'n 6 jaar Shopify Certified Partner, en sinds 2 jaar de enige Nederlandse Shopify Theme Partner.
2500+ klanten
100% Positieve Reviews
270+ Reviews
shopify

Dé e-commerce revolutie van de laatste jaren in Nederland

Veel platforms hebben de afgelopen jaren ruim plaats gemaakt voor Shopify. Online ondernemers, groot, klein, fashion, retail, iedereen vindt zijn weg in dit gigantische platform. Let's go!

Shopify Platform

Als Shopify Theme Partner hebben we de expertise en ervaring om jou te helpen bij het creëren van een verbluffende e-commerce ervaring die jouw merk tot leven brengt.

Gebruiksvriendelijk

Met een intuïtieve interface en gebruiksvriendelijke tools is Shopify gemakkelijk te navigeren, zelfs voor beginners.

Flexibel

Shopify biedt een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden, waardoor je jouw online winkel kunt aanpassen aan jouw unieke behoeften en branding.

Duizenden apps

Met duizenden apps en integraties beschikbaar in de Shopify App Store, kun je de functionaliteit van je winkel eenvoudig uitbreiden en aanpassen.

Schaalbaar

Of je nu net begint of al een gevestigde onderneming hebt, Shopify groeit met je mee en biedt de schaalbaarheid die je nodig hebt om te gedijen.

Support

Met Shopify heb je altijd toegang tot een grote kennisbank, maar Nederlandse support hoef je niet verwachten. Daarom is Someone You Know er. Bekend om haar sublieme support.

Secure

Shopify zorgt voor de beveiliging van je winkel met SSL-certificaten, geavanceerde fraudepreventie en veilige betalingsgateways.

Marketing

Shopify biedt krachtige marketingtools zoals SEO-optimalisatie, e-mailmarketing en sociale media-integraties om je te helpen meer klanten aan te trekken en te behouden.

Betrouwbaar

Met een uptime van 99,99% en snelle laadtijden kun je erop vertrouwen dat je Shopify-winkel altijd beschikbaar is voor je klanten.

Dashboard

Met ingebouwde analysetools kun je de prestaties van je winkel bijhouden, trends identificeren en gegevensgestuurde beslissingen nemen om je bedrijf te laten groeien.

Migreren naar Shopify?

Met Syncer® migreer je naar Shopify in no time! Onze app synchroniseert je huidige store met je nieuwe Shopify store.
Bekijk
brands

Wie gingen je al voor?

Shops door ons ontwikkeld in Lightspeed en in Shopify