Theme SWITCH voor Lightspeed, een universeel design gecombineerd met sterke conversie tools.

De Lightspeed Theme Store kent wel 100+ themes in verschillende designs waaronder zes responsive DMWS themes. Je wilt een webshop starten en heb gekozen voor Lightspeed. Maar waar moet je op letten bij het uitzoeken van een thema voor jouw store?
Theme SWITCH voor Lightspeed, een universeel design gecombineerd met sterke conversie tools.
De Lightspeed Theme Store kent wel 100+ themes in verschillende designs waaronder zes responsive DMWS themes. Je wilt een webshop starten en heb gekozen voor Lightspeed. Maar waar moet je op letten bij het uitzoeken van een thema voor jouw store? De features die in het thema zitten zijn zeker zo belangrijk als het design. Kijk dus niet alleen naar het visuele uiterlijk, maar zeker ook naar de opties en functionaliteiten. Aan de hand van ons nieuwste Thema voor Lightspeed, Theme SWITCH, leggen we uit welke features helpen bij meer klanttevredenheid en het verhogen van je conversie.

Een thema dat zorgt voor een krachtige merkbeleving en customer journey

Wat maakt theme SWITCH anders dan andere? Waar is bijvoorbeeld expliciet opgelet tijdens het design proces van dit Lightspeed thema?

 

Daar stonden we dan voor een enorm whiteboard, met een vraag in het midden: Waar heeft een eigenaar van een Lightspeed store behoefte aan? Wat mist er nog in de Theme Store en bovenal, hoe kunnen wij onszelf weer verbeteren en hoe creëren we een nóg betere basis voor een Lightspeed webshop. Na vele onderzoeken, feedback van klanten, de jarenlange ervaring als partner van Lightspeed, alle 100 webshops in de Twinkle top 100 bekeken te hebben, kwamen we op een idee:

‘Wat nou als we een thema ontwikkelen die geschikt is voor elke branche, voor B2B (Business to business), B2C (Business to consumer) en D2C (Direct-to-consumer). Een thema met oneindig veel secties, die er voor zorgen dat elke webshop in Theme SWITCH een uniek design krijgt met een passende layout. En als klap op de vuurpijl creëren we eenvoudige settings, waardoor het voor iedere leek een eitje wordt om in een mum van tijd een design neer te zetten voor zijn/haar webshop.

We zijn direct gestart met een wireframe voor desktop en mobile. Een wireframe dat precies laat zien hoe het thema werkt en hoe deze zorgt voor een optimale customer journey. Nadat we als team de wireframes tot in de puntjes hebben uitgewerkt, kunnen we verder met de volgende stap. Het design. Geen toeters en bellen, kleuren, oneindige informatie en drukke secties. Theme SWITCH krijgt rustige goed gestructureerde secties in meerdere varianten.

Opvallende secties in Theme Switch 🤌

Keuze uit 3 verschillende productcard weergaves die geschikt zijn voor B2B, B2C en D2C.

Al deze weergaves zijn voorzien van levertijden, wishlist, vergelijken, voorraad, review en niet te vergeten de optie om een button toe te voegen waarbij je moet inloggen om de prijs te kunnen zien.

 

Meerdere secties die de mogelijkheid bieden om ‘Unique Selling Points’ te tonen in je webshop.

Want geloof me! Die zijn nodig! Het aantal webwinkels is enorm gegroeid, in 10 jaar tijd wel verzesvoudigd, dus ook je concurrenten. Laat je bezoekers zien welke uitstekende service je te bieden hebt en maak van je bezoekers terugkerende klanten.

Verschillende layouts om je categorieën uit te lichten.
In Theme SWITCH heb je de mogelijkheid om veel categorieën naast elkaar tonen zoals bijvoorbeeld coolblue.nl en bol.com doen. Maar indien je maar een paar producten hebt en je deze liever groot wilt uitlichten zoals bijvoorbeeld bloomon.nl of veloretti.nl dan kies je voor een mooie masonry layout.‍

Keuze uit 4 verschillende menu’s en 5 headers.
Theme SWITCH bevat o.a. het klassieke sticky navigatie menu (horizontaal), dropdown menu, sidebar menu en een mega menu. Heb je een uitgebreid assortiment? De goed doordachte designs van de menu’s zorgen voor een gebruiksvriendelijke webshop waarbij de bezoeker snel en makkelijk zijn of haar doel kan vinden.

Al meer dan 2000+ tevreden klanten die DMWS themes gebruiken, waaronder Theme SWITCH

Ben je al overtuigd van Theme SWITCH en wil je switchen van thema?

Dat is gelukkig super makkelijk! In slechts een paar stappen toveren wij je webshop om in het nieuwe conversie verhogende thema van Lightspeed. En speciaal voor jou maken we een gratis impressie van jouw Lightspeed webshop in ons SWITCH thema. Bevalt het voorbeeld? Dan kunnen wij het volledige design voor je oppakken met het Design Pakket Pro of je doet het eenvoudig zelf! Wil je voor goud gaan? Combineer het Design Pakket Pro met Plus+. Het alles-in-één dashboard voor Lightspeed met alle apps en maatwerk add-ons die je nodig hebt! 🏆

Combineer theme SWITCH met het Plus+ setup & design pakket

Heb je interesse in ons alles-in-één dashboard voor Lightspeed met converterende apps en maatwerk add-ons? Je kunt Plus+ 30 dagen gratis proberen en wij regelen de setup en het design. Binnen 1 dag live!